Opettajat

MAtti ja SAnnu
Heikkilä

Olemme Vaasalaisia ammattitanssijoita sekä kilpa-ja seuratanssin opettajia. Päätoimipisteemme on Vaasassa, mutta opetamme laajalti ympäri Suomen maan.

Molemmat ovat aloittaneet tanssin jo ihan pieninä 7-vuotiaina. Kilpatanssi uramme aikana ehdimme saavuttaa SM-mitaleita sekä 10-tanssissa että vakioissa. Olimme usean vuoden Suomen edustusparina vakiotansseissa EM- sekä MM-kisoissa niin amatööreinä kuin ammattilaisina. Seuratansseissa olemme voittaneet Oulun Kunkkukisan 2004 avoimessa luokassa.

Oulun ammattikorkeakoulun kilpa- ja seuratanssin opettajalinja antoi meille hyvät valmiudet opettajan urallemme. Tuosta koulusta saimme paljon eväitä tulevaan ammattiimme, monipuoliseen tanssin osaamiseen ja opettamiseen.

Tavoitteenamme opettajina on viedä tanssin ilosanomaa eteenpäin kaikenikäisille ja tasoisille lajin harrastajille.
Tanssi on hyvä ja tehokas treenimuoto, se tuo hyvää oloa ja mieltä.
Tarvitaan vain heittäytymistä, uskallusta ja itsensä likoon laittamista.

Työ vie meitä tällä hetkellä ympäri Suomen maata opetus- ja tuomarointitehtävissä, sekä erilaisten esiintymisten johdosta.

On hienoa ja palkitsevaa, kun saa tehdä töitä niin usean ja erilaisen ihmisen kanssa. Opettajalle paras palkinto on nähdä oppilaan onnistuminen ja se kuinka hän iloitsee tanssistaan. Tätä työtä on upeaa tehdä, ja toivommekin, että saamme jatkaa tämän työn parissa koko ikämme. Tämä antaa meillekin mahdollisuuden uusiin tanssin haasteisiin ja kokemuksiin. Opettajankin on vielä mahdollista löytää tältä alalta paljon uutta ja meille ennestään tuntematonta. Tanssi voi olla myös seikkailu!

Matleena haapalainen

Matleena on Oulussa vaikuttava monipuolinen paritanssin ammattilainen, jonka valloittava persoona ei jätä ketään kylmäksi. Suora, mutta huumorilla höystetty palaute auttaa tanssijoita kehittymään ja samalla suupieletkin kääntyvät kuin huomaamatta ylöspäin. Vahvan pedagogisen osaamisen lisäksi Matleena kuuluu niihin opettajiin, joiden oma tanssitaito on kansainvälisesti erittäin kovalla tasolla. Kisamenestystä on tullut niin Suomessa kuin ulkomaillakin mm. Boogie Woogiesta, Lindy Hopista ja West coast swing:stä.

Samuli kalliala

Samuli on tanssinut 15 vuotta, jo pikkupojasta asti. Vaikka sekä lavatanssit että lattarit sujuvat niin kaikkein lähinnä sydäntä ovat Rock’n’Swing-tanssit ja erityisesti Boogie Woogie. Lajin parissa tuleekin kierrettyä kisoja niin Suomessa kun ulkomaillakin. Samuli kuuluu parinsa Pinja Sarviluoman kanssa Suomen maajoukkueeseen ja on tällä hetkellä Boogie Woogie World Ranking listalla sijalla 7. Lisäksi palkintokaapista löytyy Fuskun Suomenmestaruudet vuosilta 2016-2018 ja useita mitalisijoja Buggista ja BW:sta.

jarno ja mari kivenvuori

Mari ja Jarno on Ylöjärvellä asusteleva lavatanssiin intohimoisesti suhtautuva pariskunta. Tanssi on vienyt molempia jo pitkästi yli vuosikymmenen. Molemmilla on takana Stolin seuratanssinopetutkinnon kurssit ja Marilla niistä tutkintotodistus taskussa😊Jarnolla tämä homma jäi pedagogisten opettajaopintojen jalkoihin. Tanssinopetus on kummallekin mielekästä hommaa ja sitä on tullut yhdessä tehtyä ensimmäisen kerran jo vuonna 2013.
Tunneillamme pyritään porautumaan tanssin ytimeen, meille itse tanssi, vientiseuraaminen ja liikkeen jatkuminen on THE asioita, tekniikkaa tietenkään unohtamatta. Huumori kuuluu tunneillemme ja viemme asioita eteenpäin lämpöisen jämäkästi. Tosissaan tehdään mutta ei se niin vakavaa ole😊 tanssin pitää tuntua hyvältä ja se saa myös näkyä! 
Olemme tanssitunneillamme teitä varten, annamme mielellämme palautetta ja haluamme että opitte ja onnistutte! 😊