ILMOITTAUTUMINEN ja HINNAT

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tunti ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat.

Tunneille voi kuitenkin ilmoittautua ennakkoon ja siinä on omat etunsa. EARLY BIRD hinnat ovat voimassa 24.1.2020 asti. Voit siis siihen mennessä ilmoittautua kursseille mukaan alla olevasta linkistä tai nääs-kaupan kautta ja hoitaa maksun verkkopankissa. Jos maksat useamman ihmisen kursseille (esim puolison), lisää ilmottautuessasi ja kassalle siirtyessäsi lisätiedot-kenttään hänen nimensä. Maksukuittia vastaan saat(te) rannekkeen leirillä. EARLY BIRD-ilmoittautuminen on sitova, emme palauta maksuja.

Huom! Jos haluat ilmoittautua ennakkoon Early Bird hinnoin, mutta maksat Smartumilla, hoidetaan maksu vasta paikan päällä. Jos tästä tulee kysyttävää, soita Mari p .0407562529

Voit osallistua yhdelle jaksolle, päivälle tai tanssia koko viikonlopun! Huom: Olethan ajoissa paikalla , mielellään viimeistään puoli tuntia ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Hinnat

EARLY BIRD Hinnat ovat voimassa 24.1.2020 asti. Saadaksesi alennuksen sinun pitää ilmoittautua ja maksaa tapahtuma ennen  paikanpäälle tulemista. Kuittia vastaan saat rannekkeen leirillä.

 

Lauantai ja sunnuntai

85  € (alv 10 %)

(EARLY BIRD 77 €)

 

Lauantai

Koko päivä 45 €  (alv 10 %)   ( EARLY BIRD 40 € )

Aamupäivä 25 €  (alv 10 %)    ( EARLY BIRD 23 € )

Iltapäivä 25 €        (alv 10 %)   ( EARLY BIRD 23 € )   

 

sunnuntai

Koko päivä 45 €    (alv 10 %)       ( EARLY BIRD  40 € )

Aamupäivä 25 €    (alv 10 %)       ( EARLY BIRD 23 € )

Iltapäivä 25 €         (alv 10 %)        ( EARLY BIRD 23 € )

 

Maksutavat paikanpäällä

Kortti

Käteinen

Smartum liikuntasetelit